ONZE  BEHANDELINGEN

Ga jij voor langer en voller haar? Of wil je enkel je haar laten kleuren of knippen? Er zijn legio mogelijkheden bij RebelHair in Soest.  Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Bij de RebelHair kapsalon in Soest staat jezelf goed voelen, zelfvertrouwen en er mogen zijn hoog in het vaandel. Wij helpen jou dan ook graag om met een goed verzorgd kapsel de deur uit te gaan. 

 

Haarverlenging

Indien je bij ons komt voor hairweaving dan bieden wij de garante dat de weaves die wij aanbieden is onderworpen aan een zeer streng selectieproces. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar. Wij zijn de enige kapper in Soest die deze kwaliteit leveren.
 

U kunt kiezen voor volume of voor haarverlenging. Bij haarverlenging heeft u automatisch ook meer volume. Daarnaast  is uw haar ook echt langer. Bij extra volume maken wij het haar voller en behouden we je eigen lengte. Het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk. Bij hairweaving maken wij banen haar vast aan uw eigen kapsel. Bij goede verzorging kunt u ongeveer één jaar met de weaves doen. Elke twee tot drie maanden plaatsen wij de weaves omhoog.
 

Haarvolume en verlenging is al mogelijk vanaf slechts €80. Dit is eenmalig en de banen zijn herbruikbaar. Voor het omhoog plaatsen betaald u €40  per baan.

Afspraak maken 
Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten en bijbehorende prijzen. Je kan, indien gewenst, meteen contact opnemen om een afspraak te maken. Bespreek je liever eerst even wat je opties zijn alvorens je naar onze kapsalon komt? Neem vrijblijvend contact op via de chat,  het contactformulier onderaan de pagina of bel Nathalie op 06-46733943.