Haarinspiratie voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen pakken we, naast een nieuwe outfit, ook graag uit met haarcreaties volgens de laatste trends. RebelHair toont je een overzicht van 4 trendy en makkelijke kapsels. Hiermee kom jij gegarandeerd salonwaardig voor de dag bij het kerstdiner of nieuwsjaarsfeest.


Half-opgestoken volumineus haar

Gebruik voordat je aan de slag gaat met deze look eerst een aantal producten die je haar extra volume geven, zoals een shampoo of mousse. Maak een middenscheiding.


Pak vervolgens op 1/3e van de scheiding aan twee kanten een pluk haar. Kam en toupeer deze pluk alvorens je deze achterop je hoofd vastzet met een knipje.

Om deze look helemaal af te maken kun je ervoor kiezen je haar te krullen met een grote krultang. Je kunt gaan voor een mooi gepolijste golf/krul of voor een messy variant. Zorg ervoor dat de

voorste plukken mooi rond je gezicht vallen.

De messy paartenstaart

Een paardenstaart is wellicht niet het eerste wat er in je opkomt als je denkt aan kapsels voor de feestdagen. Echter bestaat er veel variatie bij dit type kapsel. Bij RebelHair is de rommelige lage paardenstaart favoriet. Deze is geschikt voor dames met een bob tot lang haar. Creër deze look door je haar te fohnen met een krulborstel en de krullen uit te kammen met je vingers. Maak vervolgens een zijscheiding en zet je haren vast in je nek met een elastiek. Haal vervolgens wat plukjes uit je staart voor een nonchalante look.


Wetlook effect

Het fijne aan dit kapsel is dat het geschikt is voor elke haarlengte. Je kan een wetlook effect creëren met of zonder scheiding. Het is heel simpel, het enige dat je nodig hebt is een kam en een haarstyling product, zoals een gel met wetlook effect. Maak je haar licht vochtig en kam het voorzichtig naar achteren. Zet je haren vast met gel en voor de stevigheid eventueel met extra haarspelden aan de zijkanten. Je kunt hiervoor kiezen voor kleine onopvallende speldjes in jouw haarkleur, of kies juist voor een grote opvallende speld voor een extra feestelijk effect.

Gevlochten haar en chique accessoires

Gevlochten haar is tijdloos en je kan er alle kanten mee op. Van speels, tot klassiek en casual. Om de afgebeelde look na te bootsen pak je een pluk haar aan de linker-voorkant van je hoofd. Verdeel deze pluk in 3 delen en maak een losse vlecht tot het einde van de pluk. Herhaal dit aan de rechterkant. Breng vervolgens de twee vlechten samen aan de achterkant van je hoofd door ze in elkaar over te laten lopen. Zet, waar nodig, vast met onopvallende speldjes in je eigen haarkleur. Stijl de vlecht af met chique accessoires, zoals sterren of parels, voor een extra feestelijke look.


Ga met een van bovenstaande looks aan de slag en jij ziet er ongetwijfeld op je best uit tijdens kerst en oud en nieuw. Wil je liever niet zelf experimenteren? Maak een afspraak bij RebelHair.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven