RECENSIES

Linda-Profiel-Social.png

Linda

Ik ben inmiddels al 4 jaar klant bij Nathalie. Voordat ik bij RebelHair uitkwam was ik al bij diverse andere kapsters geweest. Inmiddels woon ik in Den Bosch en rij ik speciaal terug naar Soest voor haar. Ze maakt altijd een klein vlechtje zodat ik geen grote bobbel op mijn hoofd heb. Ik vind dit ook nog steeds de fijnste manier van haarverlenging met de minste beschadiging van je eigen haar.

Haar kwaliteit van haar is echt top. Nergens anders krijg ik voor dit geld dit prachtige haar. Zoek niet langer verder naar beter of goedkoper haar, want dit vind je niet. Het gaat door goede eigen verzorging bij mij veel langer mee dan de tijd die ervoor staat. Verder is Nathalie gewoon een kei in wat ze doet. Ik kom er niet voor niets nog steeds met veel plezier. Oprechte aanrader!

KXbeUohE_400x400.jpg

Minka

Wat kan ik zeggen....Look at me! Na slechts een klein uurtje in de stoel in de salon bij RebelHair heb ik eindelijk die volle bos met lang haar, volumineus en stijlvol! Nathalie heeft zicht op stijl en trends en levert hoogwaardige kwaliteit echt haar.

desire.jpg

Desire

Nathalie is al vele jaren mijn vaste kapster! Ze is een topper in haar vak en ook nog gezellig! Voor mij geen andere kapsalon dan RebelHair.